kategorie menu
Przysmaki Strzechówki
Śniadania (serwujemy do godziny 12:00)
Wyroby własne (na wynos)
Garmaż Rybny
Zupy
Przystawki
Dania główne mięsne
Dania z grilla (serwujemy od godziny 12:00)
Makarony własnej produkcji
Ryby smażone
Ryby pieczone
Ryby z grilla (serwujemy od godziny 12:00)
Dodatki
Sałatki
Dania dla dzieci
Pierogi własnej produkcji
Desery
Pizza prosto z pieca
Składniki
Sosy
PIWA Z BECZKI
PIWA BUTELKOWE
Wina musujące
Wina białe
Wina czerwone
Wino półsłodkie
Napoje gorące
Soki świeżo wyciskane
Dania główne mięsne
Polędwiczka wieprzowa owinięta boczkiem w sosie z grzybów leśnych
w towarzystwie opiekanych ziemniaków i sałat winegret
49.00 zł
Pierś z kurczaka faszerowana grzybami
przyrządzona metodą sous-vide z sosem warzywnym, serwowana z sałatami winegret i opiekanymi ziemniakami
47.00 zł
Pierś z kurczaka z chrupiącą skórką,
przyrządzana metodą sous-vide podana na szpinaku z risotto
47.00 zł
Tradycyjny schabowy
z frytkami i surówką
39.00 zł