kategorie menu
Śniadania (serwujemy do godziny 12:00)
garmaż rybny
Przystawki
Zupy
Dania główne mięsne
Dania z grilla (serwujemy od godziny 12:00)
Makarony własnej produkcji
Ryby smażone
Ryby pieczone
Ryby z grilla (serwujemy od godziny 12:00)
Dodatki
Sałatki
Dania dla dzieci
Pierogi własnej produkcji
Pizza prosto z pieca
Składniki
Sosy
Alkohole
PIWA Z BECZKI
PIWA BUTELKOWE
Wina musujące
Wina białe
Wina czerwone
Wino półsłodkie
Napoje gorące
Soki świeżo wyciskane
Dania główne mięsne
Polędwiczka wieprzowa owinięta boczkiem w sosie z grzybów leśnych
serwowana z sałatami winegret i opiekanymi ziemniakami
35.00 zł
Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem,
przyrządzona metodą sous-vide z sosem warzywnym, serwowana z sałatami winegret i opiekanymi ziemniakami
33.00 zł
Pierś z kurczaka faszerowana grzybami
przyrządzona metodą sousvide w sosie warzywnym, serwowana z sałatami winegret i opiekanymi ziemniakami
33.00 zł
Tradycyjny schab panierowany,
z frytkami i zestawem świeżych surówek
27.00 zł